Stap 1: Download de app ‘Inforium App’ naar uw iPhone of Android smartphone en open de app

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Stap 2a: Klik het icoon, linksboven, om naar instellingen te gaan

page2image40663472

Stap 2b: Klik op instellingen om het eigen baliescherm adres in te kunnen vullen

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Stap 3: Wat moet ik invullen bij ‘Codeprefix:’?

Open Inforium op de computer op de manier waarop u gewend bent. Bovenin het scherm ziet u de volledige URL van uw Inforium baliescherm. U moet het gedeelte na ‘balie-‘ en voor het vraagteken ? overnemen.

Voorbeeld: Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Codeprefix: 003ggdflevo

Hoofdletters of kleine letters maken niet uit.

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Na opslaan wordt automatisch het Inforium scherm getoond met de rubrieken zoals in uw Inforium omgeving.

Stap 4 a: verzenden Inforium: Selecteer een rubriek en u ziet de Inforiums. Klik op het juiste Inforium om te verzenden.

Stap 4 b: verzenden Inforium: Vul het e-mailadres is van de patiënt en klik op verzenden.

NOTE: via de Preview button kunt u eerst zien wat u gaat versturen

page2image40664304page2image40664096

Stap 5: U krijgt een bevestiging dat de informatie is verzonden