U heeft van ons de handleiding en de inloggegevens van de gebruiker(s) ontvangen via e-mail.

U kunt alles beheren vanuit een speciale beheerders pagina, de zogenaamde web interface. De mate waarin aanpassingen kunnen worden gemaakt hangt af van het beheerniveau van de gebruiker.

U kunt op een aantal manieren inloggen als beheerder:

- via de web interface vanaf uw browser te bereiken op het adres: www.inforium.nl/wi

- via het baliescherm: rechtsboven staat in de balk “Log In”

Nadat u bent ingelogd met de gegevens die u hebt ontvangen komt u in het beginscherm van de web interface. Bovenaan vindt u tussen twee rode strepen een menubalk voor de verdere navigatie op de web interface. U kunt het systeem volledig naar uw eigen wensen aanpassen via de tabbladen in de menubalk (zie afbeelding). U kunt nieuwe inforiums aanmaken of bestaande bewerken, het baliescherm aanpassen, sjablonen aanpassen en gebruikersstatistieken inzien.