Stap 1: Inloggen

Vanuit je Inforium werkplekscherm klik je rechts bovenin op ‘Login’ met je rechtermuisknop

Klik op ‘Open link in nieuw tabblad’

Er opent zich een nieuw tabblad bovenin

Open dit tabblad door erop te klikken

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in

Stap 2: Rubriek

Klik bovenin op ‘Baliescherm’

Scroll naar beneden totdat je de rubrieken van jouw baliescherm ziet

Om de nieuwe inforium in een rubriek zichtbaar te maken, zoek je in dit scherm welke trefwoord(en) en/of categorie er bij de rubriek hoort. Schrijf deze informatie ergens op.

In dit geval wil ik de nieuwe inforium toevoegen in de rubriek Voedingsconsulent. Ik schrijf daarom #eten op als trefwoord

Stap 3: Maken

Klik bovenin op ‘Inforium codes’

Vul bij Titel de titel van het nieuwe Inforium in. Deze titel krijgt de ontvanger ook te zien.

Bij infocode vul je iets herkenbaars in, zodat je als beheerder dit inforium terug kan vinden. Deze informatie is alleen voor beheerders

Als ik in stap 2 een categorie heb opgeschreven die hoort bij mijn rubriek, dan vul ik dat nu hier in.

Als ik in stap 2 een trefwoord heb opgeschreven die hoort bij mijn rubriek, vul ik dat nu hier in.

Vul de bron van de informatie in

Bij koptekst en voettekst kies je de standaard

Vul de inhoud van het inforium

Om een link toe te voegen, typ je eerst de omschrijving zoals je wilt dat de ontvanger het ziet

Vervolgens kopieer je de link die je wilt toevoegen

Selecteer vervolgens de omschrijving, en klik op Link

In het veld ‘URL’ plak je de link die je net gekopieerd hebt

Klik op OK

Klik nu op opslaan

Stap 4: Controleren

Ga opnieuw naar je Inforium werkplekscherm van jouw organisatie

Klik op verversen

Open de rubriek waar het inforium in zou moeten staan

Klik op ‘Voorbeeld’

Je weet nu hoe je een nieuwe inforium maakt en toevoegt in een rubriek