Waar wordt Inforium voor gebruikt?

Inforium wordt gebruikt voor het opvragen van privacy gevoelige informatie zoals medische informatie, voorlichtingsfolders en duidelijke bijsluiters bij recepten etcetera.


Wat is Inforium?

Inforium is een index scherm waarin kant en klare informatiepakketjes beschikbaar zijn, met verwijzingen naar webpagina's waar de informatie staat. Hier kunnen ook eigen informatiepakketjes aan toegevoegd worden. Vervolgens worden de informatiepakketjes op een veilige manier verzonden en krijgt de ontvanger de informatie als een e-mail.


Worden er persoonlijke gegevens opgeslagen?

Nee, Inforium slaat geen persoonlijke gegevens op.


Is het veilig om Inforium te gebruiken?

Ja. De informatie wordt via een beveiligde verbinding verstuurd en er wordt geen informatie bewaard. Niemand kan ontdekken welke informatie naar welke persoon is gegaan, simpelweg omdat die informatie niet bestaat.


Hoeveel tijd kost Inforium?

U kunt het systeem zelf opbouwen vanaf het begin. Omdat het heel natuurlijk werkt en niet in een bestaand systeem ingebouwd moet worden, is dit voor iedereen goed te doen. Ook kunnen wij u een kant-en-klaar systeem leveren zodat u direct aan de slag kunt op het moment dat u dit wilt.


In de praktijk kost het verzenden van een Inforium vaak nog minder tijd dan het vinden van het juiste papieren foldertje.