Elk baliescherm heeft 'standaard content' gekoppeld, afhankelijk van het vakgebied. Zo hebben apothekers bijvoorbeeld alle informatie van Apotheek.nl beschikbaar, jeugdgezondheidszorg organisaties van Stichting Opvoedinformatie NL, specialismen binnen ziekenhuizen de wetenschappelijke verenigingen, en huisartsen Thuisarts.nl. Dit zijn slechts een paar voorbeelden.


Welke bronnen zijn automatisch als inforiums beschikbaar?

Dit is afhankelijk van je type organisatie en vakgebied. In het contract is vastgelegd precies welke bronnen er gekoppeld zijn. De beheerder in je organisatie zou dit ook moeten weten.


Hoe zie ik welke informatie beschikbaar is?

De rubrieken (de knoppen aan de linkerkant onder elkaar) geven een selectie van alle beschikbare informatie weer. De meeste balieschermen hebben dus veel meer bronnen tot hun beschikking! Het beste is daarom om altijd gebruik te maken van de zoekbalk linksbovenin. Als je daarin het onderwerp typt waar je naar op zoek bent, worden alle relevante inforiums getoond uit alle bronnen die er beschikbaar zijn voor dit baliescherm, inclusief je eigen gemaakte inforiums.