Storing oplossen

Probeer tijdens een storing eerst uw scherm te verversen (F5 of bovenin op verversknop klikken), soms is daarmee de storing direct verholpen.


Storing melden

Een storing melden doet u door te e-mailen naar: support@inforium.nl

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 


Telefonisch kunt u ons bereiken op nummer 036-744 0496


Wat als Inforium tijdelijk niet beschikbaar is? 

Ligt het netwerk eruit? Internet doet het niet? Is uw computer gecrasht? Is er een server storing of is Inforium niet beschikbaar? Geen paniek. Aangezien Inforium doorgaans gebruikt wordt voor voorlichting en begeleiding is het geen bedrijf kritische toepassing. Maar zelfs in dit geval kunt u uw patiënten de gebruikelijke service blijven verlenen. Op het moment dat het systeem niet te benaderen is (door welke oorzaak dan ook) heeft u de volgende mogelijkheid: 


1) Andere internettoegang 

Indien de internetverbinding van de organisatie het niet doet, kunt u een eigen (mobiele) internetverbinding gebruiken. Bijvoorbeeld van uw mobiele telefoon. Open uw browser en typ de link van uw baliescherm in. U heeft dezelfde functionaliteit ter beschikking als normaal, maar afhankelijk van de grootte van het scherm is het matig overzichtelijk. Minimaal een tablet is aan te raden. 


2) Later versturen van Inforiums

Is ook dit niet mogelijk of is Inforium zelf niet beschikbaar? Noteert u dan tijdens het consult het betreffende Inforium en het e-mailadres van de patiënt; u kunt deze later (zelf of door uw assistent) laten versturen.